Posts

Showing posts from March, 2011

"CLUBBING"orang purba yg ni kelakar....!!!!

lesson for today mmg best kelakar...la my ustazah....even she's look old skool tapi each word yg dia used akan buat student2 dia gelak bengeong2....hahahahahahah mcm ari ni as usual la g kelas beliau CTU553 pemahaman islam....dia kupas topik 'CLUBBING" after dia tgok 360.... nyer program...menurut bacaan beliau dan di add wif my reading CLUBBING ni dtg dr zaman nabi lut...alaisalam....bukan jer kejahatan umat nabi lut ni sebab perbuatan gay...jer ia juga aktiviti clubbing so to conclude CLUBBING ni berasal dr zaman purba...so means sesipa yg ke clubbing adalah msyarakat purba kala...hahahahahaha....bukan nk discriminate sesipa mmg la itu hak individu tapi aku just ckp utk menginagti dri sndri....NO bodY perfect In This Bumi ALLAH S.W.T people made mistake...but we can still avoid it dgn remind our self pasal benda2 basic ni.... so jgn lah kita berbangga2 dgn adat barat2 ni sanagt actually dorang pun PURBA KALA GAK...OPsssssss....tapi ustazah aq mmg terbaik msuk jer kelas…